NLP Master Utdanning Online med coaching

Ønsker du et bedre liv, lære mer om deg selv, møte hverdagens utfordringer, kunne coache deg selv og andre, bli dyktigere i jobbsammenheng, ha en mer tydelig kommunikasjon, takle negative følelser, tanker og stress?
Da foreslår jeg at du leser videre....

Lyst til å bli coach? Du kan starte idag!
Påmelding

Alt er pakket inn i ONLINE kurs til uslåelig pris.

Jeg ønsker at flest mulig skal få glede av de erfaringer og den kompetansen jeg har opparbeidet gjennom siste 30 årene, slik at du raskest mulig kan ta det i bruk i ditt liv og din hverdag.

Klikk deg på GRATIS webinar om NLP Master Utdanning med coaching HER.
Kort om utdanningen

Utdanningeni to trinn NLP Practitioner (Les mer) og NLP master Practitioner (Les mer)  inkluderer sertifisering til NLP coach etter trinn 2. En solid og innholdsrik NLP utdanning  for personlig vekst og profesjonell kompetanse innen NLP, coaching, kommunikasjon, menneskeforståelse og samhandling.
Alt av innhold er strukturert og presentert i tilsammen rundt 240 videoer på en profesjonell kursportal Kajabi. Da har du tilgang til hvert kurstrinn i 12 mnd. 

MEN SJEKK HER! Du kan være ferdig sertifisert coach på rundt 7-8 mnd.

Du mottar et supert diplom/sertifisering etter TRINN 1, men det stopper ikke der.
Du kan bli en sertifisert NLP Coach hvis du velger å ta trinn 2!
Selvfølgelig har vi tenkt på deg. Den aller beste dyktigheten utvikler du ved å ta NLP mye i bruk med feedback og supervisjon. Dette er ekstremt profesjonelt lagt opp på den komplette NLP Master utdanningen med coaching og ved å se vår GRATIS webinar får du vite både om NLP og coachutdanningen. 

KLIKK deg inn på GRATIS webinar om NLP og NLP Master Utdanning studiet HER.

Hva hvis jeg ikke vil bli coach eller sertifiseres?

Selvfølgelig er det opp til deg hvor mye du vil investere, dine ambisjoner og hva du ønsker bruke NLP til. Derfor er NLP Practitioner lagt opp som et selvutviklingskurs hvor du kan arbeide i eget tempo, fordype deg i det du ønsker og glede deg over teori som treffer deg hjemme.
Du vil uansett på veien få med deg anledning til coaching og utfordringer uten at du behøver forplikte deg til å måtte sertifisere deg. Og mottar et kursbevis når du er ferdig.

Sjekk derfor ut GRATIS video om NLP og NLP Practitioner HER

Hva ønsker jeg for deg?

For meg handler det om hvordan du kan gjøre en forskjell i ditt liv for deg selv og for andre.
Min største glede er å skape endring og fornyelse på en forståelig måte, derfor er hele kurset fylt med eksempler, historier, case og demonstrasjoner og for å hjelpe deg gjennom kurset har vi nettmøter, webinarer, support og GRATIS coaching.

Ingen blir utlært av å se bare videoer om teori, men av å praktisere, øve og trene. Det gjør du bla a med partner eller på nettmøter og ved å gjennomføre egne opptak av egen coaching. Selvfølgelig med tilbakmelding.