La stress bli din venn

Et coachingprogram for ny inspirasjon, livsglede, energi og mental styrke i hverdag og på jobb.

Få ny inspirasjon, selvtillit og energi

Vil du ha mer energi, arbeidslyst og gnist i hverdagen?  Ønsker du rydde bort det som har redusert din livskvalitet? Vil du ha livet ditt tilbake? 

Ikke vent. Få en sunn og god start NÅ!

Tidsjag, prestasjonskrav og forventningspress kan slite oss ut. Når du kjenner deg utmattet og dødssliten, så synker både kreativitet og evnen til problemløsning. De enkleste ting kan synes som uoverstigelige hindringer.
Da kan negative tanker, plagsomme bekymringer og angst lett får fotfeste.
Vårt opplegg setter deg på rett spor og våre coacher bidrar raskt til å gi deg tro på hvordan du kan komme styrket ut av din situasjon. MEN ikke vent til du kommer så langt. Vi lærer deg et fundament for å forholde deg til press og stress for resten av livet.

Sykmeldt? Vi hjelper deg raskt tilbake

En sykmeldingsperiode er en fantastisk mulighet til å hente deg inn, men du trenger å gjøre det på flere områder og med en viss systematikk. Vi har samarbeidet med fastlege i nærmere ett år med meget gode resultater. Nå har vi opparbeidet masse erfaring med mennesker som har vært i din situasjon og vet hva som fungerer.  


Du får det du trenger

Ingen er like og alle har forskjellige behov. Vi gir deg en passe dytt med øvelser, råd, oppgaver og mentale verktøy som er individuelt tilpasset og i egnet tempo. Det følger med en knalleffektiv og fleksibel arbeidsbok.

Et program tilpasset både tid, sted og lommeboka

Vårt coachingprogram er meget fleksibelt, slik at vi kan skreddersy det til ditt behov. 
Vi kan derfor fra 1. desember 2020 tilby et praktisk ONLINE KURS for å takle press, stress og utvikle mer mental styrke. Uansett hva som stresser deg i ditt liv og det daglige.
Vi kombinerer ONLINE KURS med ONLINE COACHING på nett/telefon eller på tradisjonelt vis PERSONLIG COACHING ansikt til ansikt. Her finnes det mange muligheter. 

Uansett hvor du bor i landet så vil du kunne få fullt utbytte, men det fordrer en sunn og god dialog og et givende samarbeid. MEN det er ingen krav om å MÅTTE gjennomgå et coachingprogram. Start med en avklaringssamtale med oss, slik at du får det du trenger.Vi er opptatt av at du oppnår et ønsket resultat, noe som krever enighet omkring mål og opplegg.

SJEKK UT VÅRT ONLINE KURS HER!

Et læringsprogram for livet

Vi har delt det inn i 5 konkrete avsnitt eller deler slik at de utgjør en naturlig prosess du senere kan gjenta på egenhånd. Du er viktig og vi vil at du skal lære deg mentale verktøy som hindrer at det skjer igjen.
Her er en superkort forklaring på hver del:

DEL 1 - FAKTA og HOLDNING:
Fullstendig gjennomgang og forståelse av stress, samt hva det er og ikke er.
 
DEL 2 - SELVINNSIKT og ERKJENNELSE:
Aksept på hvor du står i livet, hvem du er, konkrete problem og personlige utfordringer.

DEL 3 - VISJON og BESLUTNING:
Boltre deg med drømmer, vurdere trusler og ta viktige livsbeslutninger.

DEL 4 - HANDLING og FORANDRING:
Sette igang med energioppkvikkende gjøremål, nye strategier, viktige rutiner, mentale teknikker mm

DEL 5 - ROBUST FREMTID:
Løfte hodet, sette mål, vurdere karrieresatsing, legge planer for endrede livsvaner og mental styrke.

Klikk HER for å motta informasjon om coachingprogrammet 

Du vil lære:
 • teknikker for å takle stress
 • hvordan du styrer tankene
 • energistyring
 • din evne til å utløse ressurstilstander
 • å sette gode personlige mål
 • hvordan møte press situasjon
 • å være produktiv uten stress
 • avslapningsteknikker
 • selvledelse og grensesetting

 

Hva får du?
 • Mer motstandskraft og indre styrke
 • Øket selvrespekt og selvtillit
 • Innsikt og selvforståelse
 • Evne til å lytte innover
 • Tro på egne ressurser
 • Kompetanse på  selvcoaching
 • Et fundament for livet
 
Ofte får selvtilliten en knekk

Hvorfor viktig å ta tak så fort som mulig? Mange som blir sykmeldte og føler at ikke klarer jobben føler skam og lar dette påvirke selvfølelse og mestringsevne. Mennesker har alle nødvendige ressurser, men trenger en strategi for å ta de i bruk i en vanskelig situasjon.

Terapi eller coaching?

Lavt energinivå og depressive tanker krever ikke at du trenger psykolog. Hvis du derimot går for lenge og venter på behandling når du kjenner deg psykisk svak, så kan det utvikle seg til noe mer alvorlig.

Vi har i vårt blogginnlegg forklart forskjellen mellom terapi og coaching, slik at du kan ta kloke valg.

Les mer

Vår kompetanse på området

Wilhelm har arbeidet med psykoterapi og coaching i 13 år. En stor fokus har vært på stressrelaterte problem for alle typer mennesker fra 15-80 og uansett jobbstatus. Han har også arbeidet med flere hundre sykmeldte arbeidstakere og arbeidssøkere i egne kurs og coaching siden midt på 90-tallet. Han har tidligere utviklet eget program knyttet til Raskere tilbake i samarbeid med Friskhuset(Stamina), samt samarbeidet med Din utvikling i en årerekke og avholdt rundt 50 Karriere- og jobbsøkekurs.
Wilhelm er bla a NLP Coach, Meta Coach, NLP trainer og mental trener. (les mer)

Ditt neste steg er viktig

Klart du kan velge å la vær og håpe på at problemene går over. Ofte gjør det det, men kan ta noe tid. Hvis du er usikker og er i tvil, så ta kontakt for en prat slik at du tar et klokt valg. Det du bestemmer deg for i dag påvirker morgendagen med stor kraft.

Bestill avklaringssamtale idag:
Ring eller send Wilhelm SMS på 99377525 eller send en epost på wilhelm@nlpnor.no