OM OSS

Vi er en dedikert gjeng som utfyller hverandre og vår oppgave er å legge til rette for et godt læringsmiljø og gode opplevelser for alle våre kunder.

Jeg ville noe mer
Etter å ha hoppet av stillingen som direktør for landsdekkende byggefirma, startet opp mitt første foretak med egenutviklede kurs i 1994 innenfor kommunikasjon, motivasjon og jobbsøkekurs. Med mange gode tilbakemeldinger. Etter hvert kjente jeg likevel behovet for en total metode eller teknikker til å skape raske personlige endringer hos andre. Ønsket var en allsidig verktøykasse som kunne gi en trygghet til å hjelpe alle typer mennesker videre i livet. Enten de hadde angst, hadde alkoholproblem, dårlig selvtillit, deprimert eller ville prestere og utvikle dyktighet.

Åpenbaringen kom i kraft av en bok som heter Fra frosk til prins av Richard Bandler og en inspirerende drosjetur i 1999.

Så møtte jeg NLP og en ny verden åpnet seg
Min første dag på NLP Practitioner i 2003 åpnet døren inn til en ny verden og mitt "nye" liv. Min karriere deles inn i før og etter NLP. Jeg er ikke fanatisk, bare overbevist.
Jeg ble introdusert for NLP, tok hele utdanningen og fullførte NLP trener utdanning med Richard Bandler og Paul McKenna i 2005. NLPnor ble startet opp 2005 og jeg har siden det gjennomført 15 NLP Practitioner og NLP Master Practitioner kurs  i tillegg til x antall andre kurs med meget flotte tilbakemeldinger.

NLP ble introdusert i barnehagen vår Kvitre bhg som min kjære, eldste jenta og jeg startet opp og har drevet siden 2006. Erfaringene gav meg troen på at alle mennesker helt ned i ung alder er mottakelig for mulighetene som NLP tilbyr.

Vi er en dedikert gjeng.
Min kjære Torunn og jeg har sammen gjennomført alle NLP kursene i rundt 12 år og utgjør en god balanse for mannlig og kvinnelige deltakere. Vår oppgave er å legge til rette for et godt læringsmiljø og gode opplevelser for alle våre deltakere. Torunn har økonomiutdanning, drevet egen virksomhet, NLP-utdanning og et stort hjerte for mennesker. Med Charlotte 25 år med på laget, har vi fått en NLP utdannet Yogalærer med salgs- og butikkledererfaring. 

Så hvem passer våre kurs for?
Mennesker fra 20 – 65 har deltatt uansett bakgrunn. Vår filosofi er at vi alle har noe å lære av hverandre. Når ledere må lære å bli fortrolig og coache en som er utbrent. Når studenter får bryne seg på bedriftsledere. Når unge jenter skal skape tillit hos voksne menn for å kunne skape endring. Når ambisiøse mennesker møter mennesker som har stoppet opp i livet.

Da blomstrer kreativitet. Da står muligheter og utfordringer i kø. Da får du virkelig kjent på betydningen av språkmønstre, egen tilstand og gjennomføring av teknikker. Da utvikles ny innsikt og personlig vekst. Da blir kurset virkelig levende.

Prosjekt sykmeldt, utbrent og stresset.
Mange som i en periode mister fart, energi og gnist på grunn av press og stress er ikke frisk nok til å gå på jobb eller syk nok til å bruke psykolog. Mange i en slik situasjon har hatt stor nytte av å få rask rådgivning og en strategi til selvhjelp. I tillegg har jeg siste året i samarbeid med leger utviklet et konsept for å få de raskere tilbake i gjenge gjennom et tilpasset coachingprogram. 
Derfor har våre kurs en karakter av personlig vekst og omsorg som omfatter mennesker med behov for slik ivaretakelse.
Tidligere har jeg gjennomført rundt 50 ordinære karriere- og jobbsøkekurs med topp tilbakemeldinger, samt utviklet prosjekt for NAV sammen med tidligere friskhuset (Stamina) knyttet til tiltaket Raskere tilbake.

Hva vil vi gi deg som kunde
Jeg har alltid stilt store krav til meg selv når det gjelder innhold og gjennomføring uansett NLP kurs eller coaching. Jeg synes kun det beste er godt nok og i tillegg vil jeg at flest mulig skal ha råd til en slik verdifull investering. Jeg har derfor operert med liten administrasjon og i sammen med Torunn har vi styrt alt selv til en lavest mulig kostnad. I tillegg er din helhetsopplevelse og god atmosfære på våre NLP kurs en umåtelig viktig ingrediens. Vi står med beina plantet godt på jorda, er uformelle og gjør alt vi kan for å sette trygghet og vekstmuligheter i førersetet. Hittil har vi lykkes i det og vi sørger for at du vil få akkurat det samme og kanskje enda mer.

Jeg elsker å coache andre 
En av mine største gleder er å coache med NLP slik at andre tar i bruk sitt fulle potensial og kvitter seg med unødvendig emosjonelle plager og indre sabotører. Startet ut som psykoterapeut, men ble etter hvert NLP Coach.Tok videre krevende coachutdanning med Michael Hall hos coachteam i Oslo og ble sertifisert META-coach i 2011. Bak meg har jeg over 2500 timer med psykoterapi og coaching, individuelt og i team. Gjennom de 10 siste årene utdannet mange NLP coacher som har tatt NLP i bruk i sitt liv for å hjelpe andre.


Den store NLP-boka kom ut i 2015
Jeg startet i 2011 opp NLPforlaget fordi jeg gjerne ville selge gode NLP bøker. Allerede i 2011 utga jeg min bok ”Metaforer med magisk makt”. Min kjære og jeg har oversatt og fått utgitt en del bøker, og i 2013 var jeg på jakt etter en god og stor bok med masse teknikker og en total oversikt over fagfeltet.

Rettighetene var så dyre at jeg skrev ”Den store NLP-boka” som kom ut tre år senere og fremdeles er den eneste norske utgivelsen av sitt slag.

NLP er et fagfelt som ikke står stille
Vi sørger for å løfte blikket og se fremover, slik at du som kommer til oss kan få både den viktige grunnleggende NLP kunnskapen. Alt satt inn i en moderne ramme, både tilpasset den generelle utviklingen og den individuelle deltaker. Kort forklart lirer vi ikke av oss en bestemt mengde teori uansett student, men søker å forme den og fokusere på tema og innhold som er rettet mot ditt behov og din livssituasjon.

Hvor er vi?
Vi elsker naturen, rolige og åpne omgivelser, duften fra skogen, lyden av bølgeslag og frisk vind i håret. Nå holder vi til på Kvitblik bare ca 1 time fra Bodø med både sjel, god plass og naturlige omgivelser. Her er vi nærmest vegg i vegg med våre egen Kvitre barnehage. Å holde kurs utenfor bykjernen har hele tiden vært vår strategi, fordi det gir en ekstra dimensjon. Alle deltakere har vært overmåte positive til vårt opplegg.