Hva er NLP coaching

..og jeg har referanser på gode og raske resultater.

Du får mentale teknikker for livet
Så flott at du er nysgjerrig. Mitt navn er Wilhelm L. Grimsgaard.
Jeg er..

allsidig, erfaringsrik og engasjert i mitt arbeid, som handler om å hjelpe deg til å ta i bruk dine mentale ressurser og ditt potensial, på en smart måte, for å oppnå og lykkes med NOE du virkelig vil. Jeg betrakter meg som respektfull, direkte og prosessorientert, samt er ivrig etter å skape resultater som er i tråd med dine verdier og indre behov.        Her finner du min CV.

 Coaching er..

et unikt samarbeid mellom deg om meg i en arbeidsprosess som vil skape en endring hos deg for livet. (Ja, nettopp- for livet!)
Coaching handler om å hjelpe deg ut av en uønsket eller ubehagelig NÅtilstand og til en ønsket fremtidig tilstand/situasjon.

 Jeg har fått jobbe med alle typer mennesker mellom 11 og 85 innenfor nær sag alle områder. (Arbeider i dag ikke med mennesker med tyngre lidelser og diagnoser.)     Les mer om coaching.

Tro meg.

Det er for meg en like stor bragd å legge en mørk fortid bak seg, hive ut en nedbrytende partner, gjøre opp med foreldre, komme over angst, si det du virkelig mener til sjefen, som å skulle bli en glitrende taler, en dyktig leder eller toppidrettsutøver.

 Mitt hovedfokus..

er å coache deg til å bruke dine ressurser så raskt og effektivt som mulig slik at du får resultater.
Jeg er utålmodig og vil at det skal skje ting fort. De aller fleste er ferdig etter kun 8-10 t. MEN det skal alltid gå i et tempo tilpasset deg, dine ambisjoner og felles mål. Det du gjør skal ha en permanent virkning og da vil noe kunne ta litt lengre tid.

Her er noen fokusområder jeg har god erfaring med (og er dyktig på):

Stress, utmattelse og svingende humør/depresjoner.
Negative tanker og følelser om deg selv, andre og verden.
----
Konflikter i relasjoner
Problem og manglende kjærlighet i parforholdet
----
Jobbkvalitet og produktivitet
Leder eller karriereutfordringer
Karrieresatsing
----
Håndtering av angst, fobier og indre uro
---- 
Mål, mening og fremtidsusikkerhet
----
Utvikling av mental styrke 
Prestasjonsutvikling
Strategitenking


Første coachingsamtale

Allerede i løpet av første samtale vil du derfor oppdage at jeg virkelig går i dybden på hva utgangspunktet og din NÅtilstand er, men like viktig; avklare hva og hvor du vil?
Hvordan vi snakker sammen er superviktig for at samarbeidet skal fungere optimalt. Hvis du trives med meg, min væremåte og hvordan jeg kommuniserer– da er vi i gang.

Jeg kan love deg en prosess du kan vokse på og som vil gi flust med kompetanse.
             HVIS DU VIL HA EN FORANDRING I LIVET DITT - NÅ - TA KONTAKT.