Din indre coach

Endelig en lettlest og egenartet bok som gir en mulighet til verdsette det du er og står for – det som er den viktige substansen i ditt liv – nemlig deg selv! Personlig utvikling er den ekte letingen etter sann, egen, bortgjemt identitet og egenverdi. Mange års visdom er omsatt i praktiske steg for hvordan du kan utvikle en kraftfull relasjon mellom deg og ditt indre.

Pris kr 339,-
Kjøp

Ved å lese "Din indre coach" får du blant annet mulighet til å oppdage hvordan du kan:

  • styrke tillit til deg selv og dine beslutninger
  • utvikle og stole på din intuisjon
  • gjøre gode valg i tråd med verdier og personlige mål
  • oppdage sammenhengen mellom kropp-sinn som et personlig verktøy
  • oppdage ditt potensiale og øke egen effektivitet.

Å kunne ta styring over deg selv betyr at du selv sitter i førersetet gjennom livet. Alt for mange leter etter svarene utenfor seg selv og blir nesten som en fremmed i eget landskap.

Hverdagens bevisste tenking er ikke tilstrekkelig til å håndtere kompleksiteten i det som skjer i og rundt oss.

En av de mest inspirerende og givende ferdigheter vi kan lære oss er å arbeide med det ubevisste sinn. Når du blir oppmerksom på ditt potensial som venter på å bli tatt i bruk, vil du åpne for en indre dimensjon og veien til din egen indre coach.

Om forfatterne:

Ian McDermott er en av de mest solgte og populære forfattere innen coaching og NLP Nevro Lingvistisk Programmering. Han etablerte i 1988 International Teaching Seminar (ITS) som er en av Europasfremste NLP og coaching organisasjoner. Han har arbeidet som coach med bla IBM, Coca Cola og BBC og har skrevet 12 bøker innen dette fagområdet.

Wendy Jago har over 20 års bakgrunn som psykoterapeut, Eriksonian hypnoterapeut, rådgiverog en av de først utdannede NLP coacher i verden. Dette er den tredje boken hun har skrevet sammen med Ian McDermott.