Mer selvtillit og mental styrke med NLP

Finn selvtillit til å være den du er og det du ønsker å bli.

Ian McDermott er kjent som en av verdens fremste autorieter på NLP coaching. I MER selvtillit og mental styrke med NLP demonstrerer han at selvtillit er en ferdighet du kan lære. Ved å praktisere de de 4 nøkler til selvtillit og bruke enkle, men effektive NLP(Nevro Lingvistisk Programmering) teknikker, så vil du forsterke din selvtillit både i ditt private, profesjonelle, fysiske og emosjonelle liv.

Pris kr 299,-
Kjøp

Boka inkluderer:

  • Lett gjennomførbare øvelser som hjelper deg å få tilgang til dine selvtillitsnivåer
  • Steg for steg guide for hvordan du kan arbeide med din selvtillit på spesifikke områder
  • Råd for hva du skal gjøre når selvtilliten svikter deg
  • Skreddersydde strategier for å bygge den selvtilliten som er rett for deg

MER selvtillit og mental styrke med NLP vil gi deg teknikker til å overkomme tilbakeslag, øke selvtilliten til deg selv og andre, og dermed hjelp deg til å skape det livet du ønsker.

PS! Dette er også en bok for deg som er coach og terapeut og ønsker å hjelpe andre til å øke selvtillit og sin mentale styrke.

Om forfatteren
Ian McDermott er mannen som brakte NLP og coaching sammen. Som verdens fremste autoritet på NLP Coaching, er han den bestselgende forfatteren av The NLP Coach og forfatter
av kapittelet om NLP Coaching i standardmanual for Excellence in Coaching.
Ian er grunnleggeren av International Teaching Seminars (ITS), som feiret sitt tyvende jubileum i 2008. ITS er en verdensleder i å levere NLPtrening og coaching og den primære ressurs for mer enn ett hundre av verdens ledende bedrifter og organisasjoner. Klienter spenner over privat og offentlig sektor, herunder veldedige og frivillige organisasjoner.
Ian er en visjonær gründer leder og tilbringer mye av sin tid på å trene den neste generasjonen av ledere, trenere og NLP utøvere. Gjennom sine xecutive coaching har Ian og en elitegruppe av spesialister fokus på strategiske spørsmål, kreativitet og innovasjoner. 
Kåret til en av Englands Top 10 Trenere og beskrevet som "Coaches 'Coach' (Independent), likevel fortsetter Ian å arbeide med personlig coaching med mennesker som ønsker å gjøre endringer i livet sitt.