Metaforer med magisk makt - 80 lærerike historier

Du finner 80 givende, lærerike og ilustrerende historier. Her får du også tips om hvilke metaforer som kan benyttes for ulike formål.

Pris kr 339,-
Kjøp

I denne boka hensettes du til en verden av metaforer og visdomsord; les dem en og en eller sluk dem i et jafs fordi du ikke klarer å legge den fra deg! Boka kan leses av alle, og du kan lese den for din egen del, for å bli klokere eller for å bli en bedre historieforteller, men først og fremst er den et tilskudd til deg som leder, coach, terapeut eller lærer. Er du ute etter en metafor som omhandler det å prestere, ja så får du forslag til en eller flere historier gjennom en oversiktelig 'retningsviser'. Alle historiene ledsages av et passende ordtak eller visdomsord slik at du etter eget ønske kan poengtere historien ytterligere. Historiene har i seg forandringspotensial og har vært aktivt brukt i coaching, undervisning, møter og ledersammenheng.

Om forfatteren
Wilhelm Lefévre Grimsgaard har arbeidet med mennesker i en årrekke, både individuelt og i organisasjoner. En bediftsøkonom som etter mange år i salg, markedsføring og ledelse valgte å utdanne seg til NLP-coach, NLP-trener og videre til sertifisert Meta-Coach. Gjennom de siste 15 årene har han arbeidet som coach, kursinstruktør, foredragsholder, terapeut, konsulent, bedriftsleder og entrepenør.