Hva sier deltakerne om oss?

louise pariggi

"Jeg hadde stor utbytte av studiet både personlig og ift jobb. Grimsgaard er god til å formidle slik at stoffet blir lettfattelig. I en travel hverdag med små barn og full jobb var det supert å kunne studere når det passet meg.

Med god oppfølging av Grimsgaard i digitale møter og samarbeid med medstudent ble selv utfordrende tema inspirerende.
Ved å øke forståelsen for hvordan vi mennesker fungerer, hvorfor vi tenker og handler som vi gjør, lærte jeg å bli bedre på å kommunisere tydelig og effektivt.

Jeg lærte å sette konkrete mål og utvikle passende strategier. Kurset gav meg motivasjon og nysgjerrighet til å gå videre på Master for å lære mer og utvikle meg videre i dette spennende faget.
Nettstudiet har min absolutte anbefaling"
                                                             Louise pariggi
                                                             NLP Practitioner Online 2021
                                                             NLP Master Practitioner 2021/22

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ane b

NLP practitioner har gitt meg gode strategier og ressurser slik at jeg, på en god måte, kan forstå meg selv bedre og bli mer bevisst på hva jeg faktisk føler. Jeg har fått en helt annerledes og mer positiv innstilling i møte med nye mennesker og ved hjelp av kurset har jeg blitt en bedre utgave av meg selv og har fått ressurser slik at jeg kan fortsette med å blir den beste utgaven av meg selv. 

Gjennom NLP practitioner har jeg har både fått gode ressurser for å kunne hjelpe meg selv og andre. Samtidig har jeg fått en mye bedre forståelse av hvordan jeg kan kommunisere med andre på best mulig måte. 

Gjennom kurset har jeg blitt mer bevisst på meg selv, hva jeg står for og føler.
Jeg opplever at møtet med nye mennesker er annerledes og mer positivt, fordi jeg er tryggere på meg selv og kan kommunisere på en bedre måte.
Selvinnsiktene har gjort at jeg kan ta i bruk ressursene mine bedre for å hjelpe meg selv og andre. Jeg synes jeg har blitt en bedre utgave av meg selv og er kjempeglad for å ha gått gjennom dette kurset.

                                                                                        Ane Bekkevold
                                                                                        NLP Practitioner Online 2020/21

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


nathalie

Jeg har selv lang erfaring med å jobbe med mennesker, men studiematerialet i dette kurset ga meg en stor mulighet til å ta en ny titt på mine profesjonelle og kreative evner fra en annen perspektiv. Nå er det lettere for meg å klarlegge mine livsprioriteter og forstå dybden av andres verden og adferd.

Jeg er veldig krevende i struktur og logikk i undervisningen, og her fant jeg det som overgår alle mine forventninger! Programmets struktur og konsistens var grundig gjennomtenkt, godt strukturert, veldig logisk og verdifull. Behagelig tidsplan la meg systematisk og uten å skynde meg å lære nye emner, lese det anbefalte materialer i bøker, og å øve gradvis. Ikke minst var det veldig praktisk for meg at videoleksjoner kan sees på et passende tidspunkt.

 Jeg likte det faktum at umiddelbart etter den teoretiske delen gjennomføres det praktiske med coachee, noe som gjør det mulig å se, føle og være direkte involvert i prosessen.  Og så mye visdom tok jeg for meg fra Dagens lille historier!
Studieopplegget i dette kurset ga meg en stor mulighet til å ta en ny titt på mine profesjonelle og kreative evner fra en annen perspektiv

Programmets var grundig gjennomtenkt, godt strukturert, veldig logisk og verdifull med behagelig tidsplan for øve gradvis og lære nye emner.

Likte at den teoretiske delen følges opp med praktisk gjennomføring med coachee. Takk til Wilhelm for oppmerksomhet, støtte, profesjonalitet og et oppriktig ønske om å bringe til resultatet!

Kort sagt - en nydelig studie med veldig profesjonell og vennlig atmosfære som jeg vil gjerne å anbefale andre!

                                                          Nathalie Flolid
                                                          NLP Practitioner Online 2020/21